Η METRON Cyprus Packaging Experts είναι μία εταιρία με έδρα τη Λεμεσό Κύπρου. Από το 1997 προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας με βάση την τεχνογνωσία, τις σύγχρονες τάσεις με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.
Η METRON Cyprus Packaging Experts αρχικά λειτούργησε ως επίσημος αντιπρόσωπος της METRON Hellas. Η METRON Hellas είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής κουτιών στην Ελλάδα όπου προσφέρει τυποποιημένες, καινοτόμες και εξειδικευμένες λύσεις με έμφαση στα παραγωγικά πρότυπα ποιότητας. Ανταποκρίνεται στα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης ποιοτικών ελέγχων και διαδικασιών όπως περιγράφονται από το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000 (HACCP) και τον κανονισμό EMAS.
Γρήγορα η METRON Cyprus Packaging Experts καθιερώθηκε στην κυπριακή αγορά ως καινοτόμος εταιρία στον τομέα της συσκευασίας και άρχισε να προωθεί νέα προϊόντα όπως χάρτινες και πλαστικές τσάντες, non woven τσάντες, σακούλια χάρτινα και πλαστικά, χαρτιά περιτυλίγματος, κορδέλες και αυτοκόλλητα. Η METRON Cyprus Packaging Experts αξιολογεί τις ανάγκες της αγοράς, ανανεώνει διαρκώς τα προϊόντα της, εισάγει καινούριες λύσεις και υλικά. Ταυτόχρονα ανταποκρίνεται σε ειδικές ανάγκες των πελατών της με ειδικές συσκευασίες στις καλύτερες τιμές.
Σήμερα η METRON Cyprus Packaging Experts είναι μια εταιρία που μπορεί να προσφέρει πολλές επιλογές στον τομέα της συσκευασίας, καθώς ανέπτυξε αξιόπιστες συνεργασίες σε όλο τον κόσμο και οργανωμένο δίκτυο διανομής.
Tο κλειδί της επιτυχίας της METRON Cyprus Packaging Experts είναι η αξιόπιστη σχέση που έχει διαμορφώσει με τους πελάτες της στη διάρκεια των χρόνων, η οποία βασίζεται στην προσωπική επαφή, τη συνέπεια και την ποιότητα στα προϊόντα της.
Το αποτέλεσμα είναι η METRON Cyprus Packaging Experts να κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην κυπριακή αγορά και να διατηρεί την εμπιστοσύνη των πελατών της στα προϊόντα της Ανάμεσα στους πελάτες της METRON Cyprus Packaging Experts θα βρείτε τις επικρατέστερες εταιρείες στην αγορά της Κύπρου.

 

Hosted By Idilio Studio